Simona Pătruleasa a vorbit despre cel mai greu moment, în cei 13 ani de căsnicie. „Mulți au ajuns să divorțeze din acest motiv”

Simona Pătruleasa și Sabin se cunosc de 16 ani și sunt căsătoriți de 13 ani. Au împreună o fetiță și o căsnicie discretă, dar solidă. Vedeta Kanal D a vorbit despre cel mai greu moment, pe care ea și soțul ei l-au trăit. Prezentatoarea Știrilor Kanal D a fost devastată când a aflat că nu […]

Simona Pătruleasa a vorbit despre cel mai greu moment, în cei 13 ani de căsnicie. „Mulți au ajuns să divorțeze din acest motiv”
Simona Pătruleasa și Sabin se cunosc de 16 ani și sunt căsătoriți de 13 ani. Au împreună o fetiță și o căsnicie discretă, dar solidă. Vedeta Kanal D a vorbit despre cel mai greu moment, pe care ea și soțul ei l-au trăit. Prezentatoarea Știrilor Kanal D a fost devastată când a aflat că nu poate rămâne însărcinată.„Cel mai dificil moment din viața noastră a fost acela încare am aflat că nu pot să rămân însărcinată. A fost un moment dureros și greu.Mi-am dat seama că nu orice soț, bărbat, poate duce un astfel de moment.Mulți tineri au ajuns să divorțeze din acest motiv, pentru că soții erau copleșiți de toată nebunia asta care înseamnă fertilizare in vitro, drumurile la spital. Sabin a fost cel care, atunci când eram cu moralul la pământ, m-a susținut și mi-a dat încredere că vom reuși. Și am reușit”, a declarat Simona Pătruleasa pentru revista VIVA!