Șicanare în trafic pe centura unui mare oraș din vestul țării. Cum s-a soldat disputa dintre un șofer de tir și unul de camion VIDEO

Nu e de ajuns că, din cauza lucrărilor, traficul pe şoseaua de Centură a Oradiei este îngreunat zi de zi. Un cititor a semnalat BIHOREANULUI că un şofer de TIR a obturat dinadins circulația, vineri după-amiază, pentru a şicana un camion căruia nu i-a dat voie să treacă. „Scene de groază azi pe Centură: un […] The post Șicanare în trafic pe centura unui mare oraș din vestul țării. Cum s-a soldat disputa dintre un șofer de tir și unul de camion VIDEO first appeared on Banatul AZI - Stiri din Timisoara,stiri din Banat.

Nu e de ajuns că, din cauza lucrărilor, traficul pe şoseaua de Centură a Oradiei este îngreunat zi de zi. Un cititor a semnalat BIHOREANULUI că un şofer de TIR a obturat dinadins circulația, vineri după-amiază, pentru a şicana un camion căruia nu i-a dat voie să treacă. „Scene de groază azi pe Centură: un TIR a ţinut pe loc circulaţia rutieră, după ce a mers mai bine de 1 kilometru cu viteză redusă pe mijlocul drumului, pentru a nu permite unui camion să îl depăşească”, a explicat martorul, care a trimis ziarului şi imagini. Potrivit acestuia, scena s-a petrecut vineri, în jurul orei 16.30. Nu se cunosc detalii privind cele întâmplate şi nici câte maşini au fost ţinute în loc de „aventură”, însă pare că la mijloc a fost vorba de o şicanare. Din imagini se vede cum, chiar la coborârea de pe pasajul suprateran din zona Auchan, un camion încearcă să depăşească autotrenul în cauză, pe banda a doua, însă şoferul de TIR nu îl lasă, trecând peste axul ce desparte cele două benzi. La un moment dat, şoferul camionului şicanat se dă jos din maşină aranjându-şi oglinzile mai aproape de vehicul, în speranţa că va reuşi să se strecoare pe lângă mastodont, iar după o vreme chiar reuşeşte. Totuşi, chiar şi după această ispravă, şoferul de TIR nu s-a dat mult la o parte, rămânând încadrat greșit, astfel că şi alte maşini de mare tonaj au avut dificultăţi reale în a trece de el în condiții de siguranță. Rămâne de văzut dacă șoferul va putea fi tras la răspundere în vreun fel pentru gestul său, dat fiind că șicanele în trafic nu sunt prevăzute ca fiind infracțiuni ori contravenții în Codul Rutier. https://www.ebihoreanul.ro/modules/imagegallery/files/2021_02-26_sicanare_in_trafic_centura_auchan.mp4 Sursa: m.ebihoreanul.roThe post Șicanare în trafic pe centura unui mare oraș din vestul țării. Cum s-a soldat disputa dintre un șofer de tir și unul de camion VIDEO first appeared on Banatul AZI - Stiri din Timisoara,stiri din Banat.