Senatoarea antimască, noi instigări la anarhie: „Nu mai purtați masca, e ca o botniță! Politicienii vor să impună sclavagismul”

Diana Șoșoacă revine cu acuzații grave care îi vizează pe politicieni, dar și pe oamenii legii. Într-o declarație politică, senatoarea susține că pandemia de COVID 19 este o minciună, iar în spatele acestei se află politicienii corupți. Totodată, fosta membră AUR aduce în discuție și așa zisele abuzuri pe care poliția și jandarmeria le fac asupra cetățenilor care nu poartă mască. 

Senatoarea antimască, noi instigări la anarhie: „Nu mai purtați masca, e ca o botniță! Politicienii vor să impună sclavagismul”
„Stimați colegi senatori, obligația purtării măștii reprezintă o îngrădire a drepturilor și libertăților fundamentale. Are aspect de botniță, afectează comunicarea orală, identificarea persoanelor, afectează demnitatea umană, prezintă risc asupra sănătății, întrucât sunt studii științifice medicale care evidențiază riscul major asupra sănătății persoanelor cărora li se obturează respirația normală, cu înmulțirea infecțiilor în cavitatea bucală și reducerea capacității plămânilor.Acești politicieni corupți și trădători de neam și țară nu au făcut altceva decât să impună sclavizarea și îngenuncherea unui întreg popor, dar și manipularea prin televiziunile șpăguite cu peste 70 de milioane de euro, pentru a vinde poporului minciuna COVID 19 pentru a induce și a menține panica, frica de un virus care are rata de mortalitate la nivel mondial sub 1%, polițiștii și jandarmii bat oamenii pe străzi, în insituții și magazine, îi încătușează și îi culcă la pământ pentru o contravenție”, a spus Diana Șoșoacă.