Marinos Ouzounidis, pus la punct cu toate detaliile înaintea partidei cu Chindia: ,,Întâlnim un antrenor emblematic pentru Craiova”

Universitatea Craiova va juca în etapa a 25-a a Ligii 1 contra Chindiei Târgovişte, echipă pregătită de Emil Săndoi.

Marinos Ouzounidis, pus la punct cu toate detaliile înaintea partidei cu Chindia: ,,Întâlnim un antrenor emblematic pentru Craiova”
Meciul care va avea loc sâmbătă, se va disputa la Buzău, de la ora 20:00, deoarece Chindia are propriul teren în reconstrucţie.Marinos Ouzounidis, antrenorul Craiovei, a vorbit înaintea jocului cu dâmboviţenii. În cadrul conferinţei de presă, tehnicianul grec a surprins pe multă lume, după ce a dovedit faptul că îl cunoaşte foarte bine pe Emil Săndoi, un simbol al Universităţii Craiova.,,Sunt meciuri cu adversari dificili. Mă aştept să avem o partidă grea, dar trebuie să rămânem concentraţi, să dăm sută la sută din potenţialul nostru pentru a reuşi să facem ceva. Mă îngrijorează condiţia terenului, nu ştiu cum va fi terenul de acolo. Acasă avem un teren foarte bun, jucăm rapid şi s-ar putea să ne incomodeze un teren dificil.Dar, indiferent ce vom găsi acolo, trebuie să ne adaptăm şi să facem un meci bun şi să câştigăm. Ştim că vom întâlni o echipă foarte bine organizată, cu un antrenor foarte bun, care a fost un jucător emblematic al Universităţii Craiova.Îl respectăm din acest punct de vedere pentru tot ceea ce a făcut şi ce face. Sunt convins că îşi doresc cu atât mai mult să ne învingă. Noi trebui să rămânem concentraţi, să ne gândim doar la meciul de sâmbătă şi să dăm totul pe teren pentru a câştiga.”Citește continuarea declarațiilor pe realitateasportiva.net