Marcel Ciolacu, despre votul multiplu din Parlament: „Ştiţi foarte bine, se mai întâmplă astfel de lucruri, un coleg pleacă să îşi ia cafeaua...”

Președintele PSD - Marcel Ciolacu a vorbit despre parlamentarii care au votat și pentru alți colegi în plenul reunit în care s-a dezbătut proiectul legii bugetului de stat pentru anul 2021. Acesta a spus că se mai întâmplă astfel de lucruri „un coleg pleacă să îşi ia cafeaua...”.

Marcel Ciolacu, despre votul multiplu din Parlament: „Ştiţi foarte bine, se mai întâmplă astfel de lucruri, un coleg pleacă să îşi ia cafeaua...”
„Am văzut şi eu, a fost un caz. O să discutăm la grup despre acest lucru. Ştiţi foarte bine, se mai întâmplă astfel de lucruri, un coleg pleacă să îşi ia cafeaua... Trebuie să modificăm legea. Dar au existat cazuri şi de la PNL şi de la USR. Cum poate fi stopat acest lucru? Prin lege. Prin sancţiuni. O să venim cu o modificare la Regulamentul camerelor", a declarat Marcel Ciolacu, miercuri, la un post TV.„Eu de câte ori am o urgenţă şi nu mai pot participa la vot, îmi iau cartela, mi-o pun în buzunar, plec, mă întorc, introduc cartela. O să avem o discuţie la grup despre aceste cazuri.Consider că forţarea acelor voturi a fost făcută gratuit, adică a fost un gest reflex care nu se impunea”, a mai spus Marcel Cioalcu.Mai mulți parlamentari ai PSD și ai AUR au fost surprinși în timp ce votau și pentru alți colegi.Un caz concret este cel al deputatei PSD Matilda Goleac. Aceasta este suspectată că a votat dublu la amendamentele pentru bugetul 2021, adică și pentru ea, și în locul colegei sale de bancă, Laura Vicol, tot deputată PSD.