Cine este Daria Batschi-Belega, cel de-al cincilea Golden Buzz de la „Românii au talent” sezonul 11. Andi Moisescu a fost cucerit de moment. „Pare că a cântat un înger”

Daria Batschi-Belega este adolescenta de 15 ani, care a primit, vineri seară, 26 februarie, cel de-al cincilea Golden Buzz, la „Românii au talent” sezonul 11. Andi Moisescu a fost cel care a trimis-o direct în semifinală pe tânăra care a cântat la harpă. Vezi VIDEO cu momentul Dariei Batschi-Beleca, pentru care Andi Moisescu a apăsat […]

Cine este Daria Batschi-Belega, cel de-al cincilea Golden Buzz de la „Românii au talent” sezonul 11. Andi Moisescu a fost cucerit de moment. „Pare că a cântat un înger”
Daria Batschi-Belega este adolescenta de 15 ani, care a primit, vineri seară, 26 februarie, cel de-al cincilea Golden Buzz, la „Românii au talent” sezonul 11. Andi Moisescu a fost cel care a trimis-o direct în semifinală pe tânăra care a cântat la harpă.Vezi VIDEO cu momentul Dariei Batschi-Beleca, pentru care Andi Moisescu a apăsat Golden Buzz. Adolescenta a oferit un moment artistic intens, interpretarea la harpă cu care s-a prezentat în concurs fiind una de excepție. „Ești dispusă să răscolim lumea?”, a întrebat-o Andi Moisescu, apoi a apăsat pe Golden Buzz, moment în care Daria nu a realizat ce i se întâmplă cu adevărat. „Pare că a cântat un înger. Este angelic ceea ce s-a întâmplat. Până și ceea ce pare imposibil, uneori se poate. Mergi împăcată direct în semifinale. O să vezi că într-o zi, toți ne vom regăsi”, i-a spus Andi Moisescu, cel care a trimis-o pe fată direct în semifinală.„Sunt emoționată. Nu îmi dau seama că este real sau ireal. Nu îmi dau seama ce s-a întâmplat acolo. Mi-am dovedit mie că pot să fac lucruri de care nu știam că sunt capabilă să le fac”, a spus fata de 15 ani. Mihai Ghintan, cel de-al patrulea Golden Buzz de la „Româniiau talent” sezonul 11 Mihai Ghintan, cu numele de scenă Gim, este tânărul în vârstă de 20 de ani, care a atins sufletele juraților cu mesajul puternic pe care îl transmite prin muzica sa și a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, în ediția de luni, 22 februarie.  Băiatul, care este muncitor în construcții în Timișoara, a reușit să impresioneze cu talentul lui.