Andrei Ștefănescu și mama băiețelului său, din nou împreună de ziua lui Ayan. Cum s-au pozat cei trei. „Îmi ești binecuvântare”

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat în urmă cu câteva luni, însă cei doi au rămas în relații bune, de dragul băiețelului lor, care a împlinit astăzi 1 an. Cei doi i-au pregătit o surpriză și l-au sărbătorit pe Ayan. „Laaa mulți ani, sufletul meu! ♥️ Îmi ești binecuvântare, alinare, fericire, liniște și iubire și… […]

Andrei Ștefănescu și mama băiețelului său, din nou împreună de ziua lui Ayan. Cum s-au pozat cei trei. „Îmi ești binecuvântare”
Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat în urmă cu câteva luni, însă cei doi au rămas în relații bune, de dragul băiețelului lor, care a împlinit astăzi 1 an. Cei doi i-au pregătit o surpriză și l-au sărbătorit pe Ayan.„Laaa mulți ani, sufletul meu! ♥️ Îmi ești binecuvântare, alinare, fericire, liniște și iubire și… nebunie, îmi ești TOT! 'Nu vreau și nu pot să trăiesc fără tine…'. Mi-a dat Dumnezeu darul de a auzi aceste cuvinte în fiecare zi din gurița lui! ♥️♥️♥️ Te iubesc!!! #4ani”, a scris Antonia pe Instagram. La Insta Story,pe Instagram,  solistul a publicat mai multe videoclipuri în care el și Antonia îi cântă lui Ayan „La mulți ani!”. Andrei și Antonia au format un cuplu timp de 7 ani. „Ne-am întâlnit prin intermediul unor prieteni, care ne-au făcut cunoștință și ne-am plăcut reciproc de la început. Ea mă știa, îmi cunoștea piesele și am început să ieșim împreună”, spunea solistul în trecut.