Adela Popescu le-a prezentat tuturor ce variante de nume are pentru băiețelul ei. „Eu gândesc totul în porecle. Nu ştim ce să facem”

Adela Popescu este însărcinată în cinci luni, cu al treilea băiețel. Vedeta și soțul ei nu s-au hotărât încă la numele bebelușului, însă au câteva variante pe care le-a dezvăluit celor care îi urmăresc. „Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele şi-au găsit locul după ce am fost […]

Adela Popescu le-a prezentat tuturor ce variante de nume are pentru băiețelul ei. „Eu gândesc totul în porecle. Nu ştim ce să facem”
Adela Popescu este însărcinată în cinci luni, cu al treilea băiețel. Vedeta și soțul ei nu s-au hotărât încă la numele bebelușului, însă au câteva variante pe care le-a dezvăluit celor care îi urmăresc. „Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele şi-au găsit locul după ce am fost de acord şi eu, şi soţul. Trebuie să fie şi el de acord cu numele, trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu, când mă gândesc, mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Şi ne mai place Adrian, dar nu ştiu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu ştim ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove”, a spus Adela Popescu la Pro TV.„Încă aştept să-mi se arate numele într-un vis, ştiţi cum e,sunt femeile alea de le spun soţilor că li s-a arătat un înger în vis, că aşatrebuie. Când îl voi vedea voi şti cum să îl cheme. Ne mai gândim”, a mai continuatea.