Dinamo București a reușit să-și treacă în cont o victorie extrem de importantă marți seară, pe „Arcul de Triumf“, scor 1-0, în fața echipei AFC Hermannstadt. Partida a contat pentru etapa 28 a Superligii.

„Câinii“ au deschis scorul prin Gonzalo Gregorio, care a primit o pasă excelelentă de la Pavicic și a șutat pe lângă Căbuz, de la 10 metri (’25, 1-0).

Dinamo: Golubovic – Edgar, Velkovski, Patriche – Moura, Gnahore, Pavicic (’88, N. Roșu), Bordușanu – Abdallah (’89, Neagu), Selmani (’50, Ilic), Gregorio (’77, Bani). Antrenor: Zeljko Kopic.

Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Ionuț Stoica (’24, Bejan), Opruț – S. Balaure (’67, N’Goma), Murgia, Mino, Ianis Stoica (’83, Jipa) – G. Iancu (’67, Fonseca), Paraschiv (’83, Neguț). Antrenor: Marius Măldărășanu.

Cartonașe galbene: Edgar ’10, Moura ’28, Bordușanu ’90+3 / Butean ’56, Neguț ’90+3.
A arbitrat: Iulian Călin.

În etapa viitoare, Dinamo va juca la Iași (1 martie, ora 20.00), iar Hermannstadt va primi vizita Oțelului Galați (2 martie, ora 17.00).

Marius Măldărășanu: „Dacă e la limită, nu primim“

La finalul partidei, antrenorul formației AFC Hermannstadt, Marius Măldărășanu, s-a declarat nemulțumit de arbitraj. El a acuzat faza din minutul 41, când mingea șutată din șase metri de Ianis Stoica ar fi depășit linia porții lui Dinamo.

Am înțeles că vine mingea de la adversar, apoi e controlată de jucătorul lor, dar nu mai contează. Noi suntem în insolvență. Eu le-am spus jucătorilor că trebuie să fim perfecți. Poate a fost sau nu gol, noi trebuie să fim perfecți. La noi, la VAR, dacă e la limită, nu primim. Readucând în vedere ce s-a întâmplat acum câteva etape, noi trebuie să fim perfecți. Istoricul unor meciuri vizavi de VAR mă face să cred că va fi pentru ei (n.r. pentru adversari). Eu nu am vorbit cu arbitrii, pentru că vreau să rămân concentrat pe ce am de pregătit. Mai sunt șase puncte puse în joc. Ne vom bate până în ultima etapă“, a declarat Marius Măldărășanu.

Și Dani Coman a răbufnit

Nici președintele lui Hermannstadt, Dani Coman, nu a fost prea nepăsător legat de faza din minutul 41.„A fost gol valabil, mai departe să ne spună cei de la VAR. Cred că ar trebui analizată fază asta mult mai atent. Am pierdut 3 puncte care ne puteau duce în play-off. VAR-ul ne ajută, dar înseamnă că arbitrii nu sunt bine pregătiți. Sunt convins că în campionatul viitor vom avea un arbitraj mult mai bun. Trag un semnal de alarmă, pentru că suntem o echipă din provincie și ar trebui să fie mai atenți cu noi. Dacă nu suntem ca ceilalți și nu țipăm să nu o luați ca pe o slăbiciune“, a spus Dani Coman.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *