FCU Craiova a remizat cu Poli Iași, scor 1-1, iar acest rezultat l-a determinat pe finanțatorul oltenilor, Adrian Mititelu, să pună punct colaborării cu antrenorul italian Giovanni Costantino.

„Asta-i viața, ăsta-i fotbalul și trebuie să ne obișnuim și cu astfel de momente. Și adversarii își doresc să câștige, e o luptă pe teren. Când ai o criză de rezultate presiunea crește și totul devine și mai greu. Aceste momente nu se pot depăși decât cu încredere și cu luptă. Numai noi putem ieși din această situație, nu ne ajută nimeni.

Trebuie să reușim să schimbăm ceva, pentru că ne-am afundat și mai mult în clasament, dar și ca joc și asta e cel mai grav. Mă ‘doare’ jocul, pentru că e din ce în ce mai slab. Ne-am pierdut din strălucirea pe care o aveam. Din cauza acestui aspect am hotărât să închei colaborarea cu Giovanni Costantino. Sincer vă spun, îmi pare foarte rău de acest băiat, pentru că este un profesionist. Din păcate nu cred că mai poate să stăpânească situația. Din cauza presiunii nu mai poate să dea niciun randament“, a declarat Adrian Mititelu.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *