CS Minaur Baia Mare şi CSA Steaua Bucureşti şi-au aflat adversarele din sferturile de finală ale competiţiei masculine de handbal EHF European Cup. Tragerea la sorţi a fost efectuată la Viena. Dacă vor trece de această fază, cele două formaţii române vor fi adversare în semifinale!

Minaur, vicecampioana României, care a obţinut o dublă victorie în optimi, în faţa bosniacilor de la RK Vogosca (36-26 şi 34-25), va juca în sferturi contra austriecilor de la Bregenz Handball. Aceasta a eliminat în optimi o altă echipă austriacă, Foerthof UHK Krems, după 26-26 în deplasare şi 33-30 pe teren propriu.

Steaua s-a calificat după o dublă pe muchie de cuţit, cu cehii de la HCB Karvina (28-27 şi 29-29). În sferturi va întâlni formaţia islandeză Valur Reykjavik. Nordicii au câştigat ambele manşe din optimi cu sârbii de la RK Metaloplastika Elixir Sabac. Cu 27-26 pe teren propriu şi 30-28 la Sabac.

Cele două echipe româneşti vor juca acasă prima manşă, pe 23-24 martie. Returul va avea loc o săptămână mai târziu (30-31 martie).

În semifinale, în ultimele săptămâni din aprilie, câştigătoarea duelului Steaua – Valur o va înfrunta pe învingătoarea dintre Minaur şi Bregenz.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *