Antrenorul formației FCU Craiova, Giovanni Costantino, a fost foarte afectat de înfrângerea suferită în fața echipei CFR Cluj. Italianul a admis că lucrurile nu au mers deloc bine, în special în repriza secundă, și speră într-o revenire la Sibiu, contra lui Hermannstadt.

„Este normal să fiu supărat când noi pierdem acest meci. Cred că prima parte a fost ok, dar după golul de 1-2 s-a schimbat meciul. Au fost multe erori în această seară. Am luat gol pe fiecare final de repriză și cred că a fost lipsă de concentrare. Patronul a venit în vestiar, am vorbit puțin despre ce s-a întâmplat și despre ce putem face să ne impunem la Sibiu, să jucăm mai bine.

Este important să muncim și să câștigăm meciul cu Sibiul, apoi cu Iași, cu UTA… Nu trebuie să vorbim acum despre play-off sau despre play-out, ci să lucrăm bine la antrenamente ca să jucăm bine, fără erori, în partidele rămase.

CFR Cluj este o echipă cu calitate. Este la un nivel ridicat, alături de FCSB și Rapid. Va lupta pentru titlul“, a declarat Giovanni Costantino.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *