Tehnicianul lui FC Botoșani, Bogdan Andone, a recunoscut că nu se putea obține mai mult din meciul cu Universitatea, chiar dacă moldovenii au condus cu 2-0.

Am pierdut două puncte. Am avut 2-0, dar până la urmă, rezultatul a fost echitabil. Dacă după meciul de la Arad, am spus că meritam victoria, azi, rezultatul a fost echitabil. Chiar dacă e dureros să iei gol în prelungiri, nu meritam victoria!

Am spus-o, e un campionat foarte echilibrat. Toate echipele se luptă pentru fiecare punct. Dacă ne uităm, multe jocuri se termină la o diferență de un gol. Îi felicit pe băieți pentru dorință, pentru atitudine. Pur și simplu așa a fost să fie. Ținând cont de situația în care suntem, fiecare punct e important.

Am jucat cu o echipă foarte bună. Jucătorii de pe banca lor de rezerve pot juca la orice echipă de Liga 1. Sunt pe bancă Markovic, Koljic, fotbaliști care pot fi titulari la orice echipă din campionat. Au multă calitate, soluții, pot schimba în diferite sisteme.Un punct este echitabil. Nu pot să spun că sunt fericit pentru că am condus cu 2-0, dar trebuie să mergem înainte și să recuperăm punctele pierdute“, a spus Bogdan Andone.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *