Un bărbat din Galaţi şi-a înjunghiat părinţii şi apoi, cu un alt cuţit, a atacat un poliţist care venise la faţa locului pentru a-l reţine. Conform IPJ Galaţi, poliţistul a fost rănit uşor, deoarece era echipat cu mijloace de protecţie. Din păcate, părinţii agresorului au fost transportaţi în stare gravă la spital.

„Astăzi, în jurul orelor 14.00, am primit un apel la 112, care informa despre faptul că un bărbat şi-a înjunghiat ambii părinţi, după care a fugit. Poliţiştii l-au identificat într-un termen record şi au mers să-l depisteze şi să-l imobilizeze. Cu această ocazie, individul în cauză l-a atacat pe unul dintre poliţişti cu cuţitul pe care îl avea asupra lui.

Poliţistul, din fericire, nu a suferit răni grave. Era echipat cu toate mijloacele de protecţie aflate în dotare. Poliţistul este încadrat din sursă externă din anul 2022 şi are vârsta de 39 de ani. Agresorul este confuz deocamdată în declaraţii. Are 34 de ani şi a mai fost internat la Secţia de Psihiatrie. Ambele arme au fost găsite. Atât cea cu care şi-a atacat părinţii, cât şi cea cu care l-a atacat pe colegul nostru“, a explicat şeful IPJ Galaţi, Cornel Mototolea.

Mama agresorului este în stare gravă

Potrivit managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi, cei doi soţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi. Femeia este rănită mult mai grav. Prezintă leziuni care îi pun pericol viaţa.

„Am avut trei intervenţii în municipiul Galaţi. Tatăl, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a anunţat la serviciul 112 că au fost agresaţi el şi soţia de către fiul lor. La sosirea la faţa locului, echipajul cu medic a constatat că era vorba despre două persoane agresate, înjunghiate, tatăl şi mama

Bărbatul de 57 de ani prezenta leziuni înjunghiate cu cuţitul în regiunea gâtului, toracelui anterior şi mâinii stângi, leziuni de apărare. Mama, o femeie în jur de 50 de ani, era mult mai grav. Avea plăgi în regiunea laterală stângă a gâtului, cu şoc hemoragic grav, decompensat, tensiune 6. A fost chemat încă un echipaj cu medic în sprijin. Li s-au acordat primele îngrijiri. Au fost perfuzaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.

După primele estimări, mama a avut leziuni ameninţătoare de viaţă. Agentul de poliţie care a fost înjunghiat, de asemenea, de acelaşi agresor, prezenta o plaga înjunghiată la nivelul claviculei stângi“, a mai precizat dr. Mihai Polinschi.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *