Trupa Proconsul a lansat single-ul şi videoclipul „În lumea ta“, o piesă emoţionantă de iubire, informează Roton Music, printr-un comunicat transmis astăzi.

„Ştii acea perioadă frumoasă în care grijile nu existau? Ei bine, Proconsul ne îndeamnă să ne oprim o secundă şi să ne amintim cu melancolie de vremurile în care visurile întotdeauna se împlineau. ‘În lumea ta’ ne poartă printr-o stare nostalgică. În acelaşi timp, transmite mesajul unei iubiri sincere, devotate, eterne“, se arată în comunicat.

Piesa este compusă de Andra Brebu, Cireşan Vlad și Marin Bogdan Miha.

„Este o dedicaţie de iubire necondiţionată, care te poartă într-o călătorie sonoră din trecut. Cu un vibe nostalgic care îţi atinge direct inima. Versurile creează o atmosferă sensibilă care te conduce spre o lume unde dragostea şi durerea se contopesc într-un mix sonor delicat. Esenţa unei iubiri profunde şi durabile, genul de poveste în care dragostea te face să simţi fiori de bucurie în suflet“, precizează Roton.

Videoclipul este regizat de Emanuel Petruţ.

Îi are ca protagonişti pe actorul Cornel Ulici alături de Alice Ulici, în rolurile a doi tineri îndrăgostiţi. Aceștia se bucură de fiecare moment petrecut împreună, ca şi cum ar fi ultimul.

Single-ul „În lumea ta“ va putea fi ascultat live pe 7 martie, la Sala Palatului. Atunci va avea loc concertul aniversar „Proconsul 25“.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *