În sfârșit! Universitatea Craiova și-a adus atacantul mult dorit! Oficialii Științei au anunțat cooptarea atacantului Jalen Aleix Miller Blesa. Acesta are 23 de ani și 1.87 metri și beneficiază de dublă cetățenie: spaniolă și britanică. În cariera sa a mai evoluat la Arsley Town, CD Masnou, KF Istogu, KF Rahoveci, iar acum vine în Bănie de la FC Prishtina.

Jalen Blesa este evaluat de Transfermarkt la 250.000 de euro și este cel de-al cincilea fotbalist transferat de Universitatea Craiova în această iarnă. La Știința au mai ajuns fundașii Pyry Soiri, Denil Madonado și mijlocașii Anzor Mekvabishvili și Zvonimir Kozuly.

„OFICIAL | Bine ai venit la Știința, Jalen Blesa!

Universitatea Craiova întărește compartimentul ofensiv și îl transferă în Cetatea Băniei pe atacantul Jalen Blesa, de la FC Prishtina.

În vârstă de 23 de ani, Jalen Blesa este fotbalistul Științei cel puțin până în iunie 2027. Noul nostru atacant a marcat de 11 ori în 21 de partide în actuala stagiune pentru ocupanta locului 4 din Kosovo și a reușit să-și treacă în cont și 4 pase decisive.

Bine ai venit în familia Științei! Mult succes!“, se arată într-o postare a Universității Craiova pe pagina sa de Facebook.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *