FCSB s-a impus la limită, scor 1-0, în faţa echipei Sepsi, după un joc controlat, dar nu spectaculos, aşa cum se aştepta multă lume, care lua în cosiderare şi numeroasele absenţe din tabăra covăsnenilor, nu doar diferenţa de valoare. Au fost şi oameni de fotbal care au strâmbat din nas după prestaţia echipei roş-albastre, dar asta nu l-a împiedicat în niciun fel pe Elias Charalambous să-şi felicite elevii. Antrenorul FCSB-ului s-a declarat mulţumit şi de joc, şi de rezultat.

„Vreau să-mi felicit jucătorii. Cu siguranță sunt satisfăcut de rezultat. Este un rezultat important când nu ești 100% din punct de vedere fizic. Astăzi nu am fost în cea mai bună formă. A fost o săptămână foarte dificlă pentru noi, mulți jucători au fost răciți. Chiar dacă nu suntem în cea mai bună formă, am avut ocazii de a marca. Putem juca mult mai bine și sperăm să jucăm mult mai bine. Am analizat Sepsi și știam că este o echipă foarte bună. Când jucătorii nu sunt în cea mai bună formă, ei se strâng împreună. Au reușit să apere acest rezultat. Băieții au făcut o treabă foarte bună, s-au apărat foarte bine“, a spus Charalambous, la flash-interviu.

A trecut şi la nominalizări

Tehnicianul celor de la FCSB a susținut că Darius Olaru a acuzat mai multe probleme medicale la pauza meciului cu Sepsi, în urma gripei pe care a contactat-o în decursul acestei săptămâni: „Olaru s-a simțit rău la pauză, dar a depus un efort uriaș“.

Reacția lui Elias Charalambous, după victoria FCSB-ului cu Sepsi: „Nu știu dacă e presiune pe Phelipe din partea patronului. E presiune la echipele mari, dacă patronul are ceva de spus despre el… Așa e la echipele mari. Iar Miculescu a încercat să-și creeze ocazii. N-am lucruri rele de spus despre el. Dar, repet, când nu ești în cea mai bună formă… asta e tot ce au putut să facă pentru că am avut atâtea probleme medicale”.

În urma succesului obținut în fața celor de la Sepsi, FCSB a acumulat 54 de puncte. Liderul s-a distanțat la 9 puncte de ocupanta locului secund, Rapid.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *