FC Rapid întâlneşte formaţia CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 21.15, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“, într-o partidă contând pentru etapa 25 a Superligii.

Antrenorul echipei FC Rapid Bucureşti, Cristiano Bergodi, a declara că partida din deplasare cu CFR Cluj nu este una decisivă în lupta la titlu pentru niciuna dintre formaţii.

„Urmează primul meci cu adevărat important din acest an. CFR Cluj este la egalitate de puncte cu noi pe locul secund, aşa că ne dorim toţi să facem un meci extraordinar de bun. Numai aşa putem câştiga punct sau puncte sâmbătă. Meciul cu CFR Cluj nu este unul decisiv. E un meci important, e capul de afiş al etapei, pentru că sunt echipele de pe locul 2. Nu cred nicio clipă că echipa care pierde iese din calcule… Că pierde din moral, asta da, dar campionatul e lung şi mai este şi play-off-ul. Aşa că nu cred că e deloc decisiv acest meci“, a spus el.

„O remiză este un rezultat pozitiv cu CFR în deplasare“

Cristiano Bergodi este de părere că CFR Cluj are un mic avantaj prin faptul că antrenorul acesteia, Adrian Mutu, a condus în sezonul precedent formaţia giuleşteană.

„E un mic avantaj pentru CFR pentru că Adi Mutu îi cunoaşte foarte bine pe băieţii mei. Însă şi ei îl cunosc foarte bine pe el. Şi atunci vom vedea pe teren ce va fi. Dar într-adevăr, e un mic avantaj pentru ei. O remiză este un rezultat pozitiv cu CFR în deplasare. Nu semnez acum pentru o remiză, semnez pentru o victorie a noastră. Noi ne ducem acolo pentru a câştiga meciul, deoarece vrem să încercăm să micşorăm distanţa faţă de liderul clasamentului“, a explicat el.

Cristiano Bergodi speră ca în partida de sâmbătă să nu aibă loc greşeli de arbitraj: „Sunt probleme de arbitraj, sigur că sunt. Sâmbătă sper că dacă se greşeşte, să fie o greşeală omenească. Sigur că e presiune şi pe arbitri. Asta pentru că nu se poate spune că au făcut o treabă extraordinară în ultimul timp“.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *