Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gică Hagi, a avut un moment de furie şi de sinceritate totodată după meciul cu FCSB. „Regele“ a spus că nu-şi mai doreşte să continue ca antrenor la gruparea dobrogeană. El a explicat că s-a săturat să o ia de la început cu reconstrucţia echipei la începutul fiecărui an şi să facă fotbal cu bani foarte puţini.

„Farul o ia de la capăt întotdeauna! Farul trebuie să găsească soluții întotdeauna. Ce clădim, ca meșterul Manole. Ce a clădit ieri, cade și o iei de la capăt. Toți vorbiți, când lipsește câte un jucător, mamă, nu joacă… Și ai noștri, când lipsesc toți, trei jucători la mijloc, Tudor Băluță, Artean, Nedelcu, nimeni nu zice nimic. Cu care am fost campioni! Credeți că dacă Hagi e pe bancă, totul devine așa de ușor.

Și ia-o, Gică! Și du-te și caută și adu și fă pe altul. Încearcă să-l faci pe Deaconu să joace mijlocaș, să alerge, să joace și defensiv mult. Da, găsim, vedem, asta e funcția pe care o am! Trebuie să caut! Tehnic să găsesc soluții pentru că dacă nu, conducerea o să mă dea afară! O să vină și să mă dea afară. Dacă nu fac bine, o să vină și ziua în care o să plec!“, a declarat Hagi.

„Nu mai pot să o duc mai departe“

„Nu inventez nimic. Eu trebuie să fiu creativ, așa cum le cer și jucătorilor… Farul este obligat să vândă, pentru că lucrăm cu deficit! Știți clar. Atunci eu trebuie să vând pentru ca să plătesc salariile. Eu mă debitez. Că eu sunt acționarul majoritar, iar Hagi nu e bogat. Eu mi-am băgat toți banii acolo! Tot! Într-o Academie, nu în altceva. Academie care i-o las lui Farul. Farul are cea mai frumoasă Academie, cea mai frumoasă infrastructură. Cei mai mulți bani s-au băgat în Farul, în infrastructură.

N-a băgat nimeni în România, din ’90. Nimeni! Am venit eu, am făcut-o, pentru copii! Și nu vreau nimic! Să rămână acolo și nu cer nimic! Eu când am făcut lucrul ăsta, am crezut în Farul! Și cred în Farul pentru că Farul m-a creat pe mine. Și m-am întors acasă. Și sper să facem din Farul un club al Dobrogei. Toată Dobrogea să vină lângă. Să vină s-o ia ei, eu nu mai pot să o duc mai departe. O să mă duc, o să muncesc, dar atât! Mai mult de atât eu nu am ce să fac“, a răbufnit Gică Hagi.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *