CFR Cluj o va întâlni pe Petrolul Ploieşti, sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul „Ilie Oană“. Meciul contează pentru etapa 24 a Superligii.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Adrian Mutu, a declarat, vineri, că îşi doreşte de la jucătorii săi să demonstreze că sunt o formaţie puternică şi în partidele din deplasare.

„Eu îmi doresc de la echipa mea să joace acelaşi fotbal bun şi în deplasare. Suntem o echipă mare, puternică şi ar trebui să demonstrăm lucrul ăsta şi departe de suporterii noştri. Avem un obiectiv în plan şi pentru a-l duce la bun sfârşit trebuie să ne câştigăm meciurile. Toţi băieţii sunt cu capul la fotbal, am un grup de jucători antrenabil şi asta îmi place“, a afirmat Mutu, într-o conferință de presă.

Tehnicianul spune că Petrolul Ploieşti joacă foarte bine pe teren propriu şi jucătorii săi trebuie să fie foarte concentraţi: „Întâlnim o echipă redutabilă acasă, bătăioasă. Ne aşteaptă un meci dificil, suntem conştienţi de acest lucru, dar bineînţeles că dorim să câştigăm. Petrolul e o echipă care face faza de apărare foarte bine. Are în componenţă şi jucători care pot face diferenţa în atac, aşa că trebuie să fim foarte concentraţi“.

Mesaj pentru Cristi Manea: la loc comanda!

Referitor la un posibil transfer al lui Cristian Manea la echipa turcă Galatasaray Istanbul, Mutu a spus că, deocamdată fundaşul ar trebuie să fie concentrat pe jocul formaţiei clujene, mai ales că poate fi o soluţie şi pentru echipa naţională.

„Dacă vine oportunitate de transfer pentru Cristi Manea nu aş spune nu. Este o oportunitate pentru el să joace la o echipă ca Galatasaray. Dar deocamdată nu au venit astfel de oferte. El trebuie să fie concentrat pe jocul nostru. Cred că poate ajunge la un nivel şi mai bun şi cred că poate fi o soluţie şi pentru echipa naţională“, a adăugat Adrian Mutu.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *