Fostul internaţional Nicolae Dică a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei FC Voluntari. Anunţul a fost făcut miercuri seară de clubul ilfovean pe pagina sa de Facebook.

„Clubul FC Voluntari anunţă că a semnat un contract, pe o perioadă de un an si jumătate, cu antrenorul Nicolae Dică“, se arată într-o postare.

Nicolae Dică, cel mai bun jucător român al anului 2006 şi multiplu campionul al României, a evoluat în cariera sa la echipele FC Argeş, Steaua Bucureşti, Catania, Iraklis Salonic, CFR Cluj, Manisaspor, CS Mioveni şi FC Viitorul Constanţa.

Dică a fost vicecampion al României cu FCSB ca antrenor. Ulterior a mai antrenat selecţionata U23 a României, pe CS Mioveni şi FCU Craiova. De asemenea, Nicolae Dică a fost antrenorul secund al primei reprezentative a României în perioada 2019/2021.

FC Voluntari a anunţat, miercuri seara, încetarea raporturilor contractuale cu staff-ul tehnic care îi cuprindea pe Marin Dună (antrenor principal), Ilie Poenaru (antrenor secund), Gabriel Vasiliu (antrenor cu portarii) şi Paul Ceuşan (antrenor secund).

FC Voluntari ocupă locul 14, cu 25 de puncte. Dică va debuta pe 5 februarie, acasă, cu FC Hermannstadt, în etapa a 24-a.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *