Dinamo București o va întâlni, vineri, de la ora 20.00, în Bănie, pe FCU Craiova. Partida contează pentru etapei 24 a Superligii. 

Zeljko Kopic: „Mergem să luptăm, să dăm totul pentru un rezultat bun“

Antrenorul echipei Dinamo, Zeljko Kopic, a afirmat joi că jucătorii săi trebuie să aibă aceaşi atitudine bună din partida cu Rapid şi în meciul cu FCU.

„Referitor la această săptămână, atmosfera şi energia sunt bune. Jucătorii înţeleg că am jucat bine, dar şi că avem multe lucruri de îmbunătăţit. Lucrăm la asta. Mergem să luptăm, să dăm totul pentru un rezultat bun. Avem câteva absenţe, ştim că au şi ei absenţe, dar le-am spus jucătorilor că nu e vorba de 11 jucători, e vorba de 25 de jucători. Toţi aşteaptă oportunitatea de a juca, e la fel pentru noi, la fel şi pentru ei. Vedem cine se adaptează mai bine, cine va profita de ocazie.

Nu subestimez niciodată alte echipe pentru că au anumite absenţe. Știu că vor face totul pentru a-i înlocui. E foarte important meciul cu Craiova. Orice duel e important şi trebuie să luptăm pentru trei puncte. Am avut o atitudine bună cu Rapid, dar trebuie să continuăm la fel. Trebuie să găsim modalitatea de a obţine puncte“, a afirmat Kopic.

Hakim Abdallah: „Nu mă afectează aducerea unui atacant“

Din rândul jucătorilor echipei Dinamo, Hakim Abdallah a spus că ar prefera ca echipa lui să câştige decât să marcheze el.

„Urmăresc toate meciurile din campionat. Craiova e o echipă puternică, au jucători de calitate. Trebuie să continuăm pe aceeaşi linie ca în ultimul meci. O să vedem ce o să facem, Craiova joacă bine şi o să fie un meci greu. Noi jucăm toate meciurile la victorie. Nu mergem la Craiova cu gândul la egal, mergem la victorie. Avem nevoie de puncte, e important să câştigăm. Dacă ar fi să aleg între a marca eu sau să câştigăm, aleg victoria. Nu contează cine marchează“, a spus atacantul din Madagascar.

Hakim Abdallah a declarat că nu este afectat de intenţia conducerii clubului de a aduce un alt vârf:

„Personal, tot timpul am crezut în mine şi am gândit că dacă pot ajuta echipa. E bine pentru toată lumea. Nu e vorba de a înscrie goluri, e vorba şi de ultima pasă. Eu pot lua decizii mai bune pentru coechipieri. O să mă antrenez să fiu tot mai bun şi sper că mâine să iau decizii mai bune. Nu mă afectează că se doreşte aducerea unui nou atacant, trebuie jucători care să ridice nivelul echipei. Dacă aşa consideră conducerea echipei, e bine să aducem astfel de jucători, să aducă mai multă calitate. E bine pentru club. E mai bine să fie concurenţă în echipa, nu mă afectează“.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *