FCSB a reuşit să se impună de o manieră categorică, scor 3-0, în Bănie, în faţa Universităţii Craiova, într-o partidă desfăşurată duminică seară, din cadrul etapei 23 a Superligii. Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Darius Olaru (’45+8 – penalti), Florinel Coman (’50) şi David Miculescu (’84).

Elias Charalambous: „A fost exact cu ne așteptam“

La finalul întâlnirii, antrenorul formației FCSB, Elias Charalambous, a fost încântat de victoria obținută la Craiova. El și-a felicitat elevii pentru modul cum au abordat acest joc dificil.

„Înainte de toate vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru efortul pe care l-au făcut. A fost exact cu ne așteptam, pe acest teren a trebuit să suferim ca să luăm cele trei puncte. În special în prima repriză am suferit mult, dar băieții au fost uniți și au luptat. Am marcat un gol extrem de important în prelungirile primei reprize. Apoi am știut că adversarii vor risca și am așteptat să greșească, astfel am marcat și cel de-al doilea gol. După am stat compacți și ne-am jucat șansele pe contraatac și băieții au reușit să marcheze din nou. Îi felicit pentru modul cum au jucat, dar ne așteaptă un drum lung, iar de mâine începem să pregătim următorul meci“, a declarat tehnicianul Elias Charalabous.

Florinel Coman: „Am fost mult mai eficienţi, mai puternici“

Atacantul formaţiei FCSB, Florinel Coman, s-a bucurat mult după victoria obţinută în Bănie, 3-0 cu Universitatea Craiova. Acesta consideră că deplasarea aceasta era grea şi de aceea victoria este atât de importantă. Vedeta FCSB-ului a justificat diferenţa de pe tabelă prin faptul că echipa sa a fost mai eficientă în faţa porţii adverse şi mai pragmatică. Cât priveşte lupta pentru titlu, Florinel Coman nu o consideră încheiată şi îndeamnă la calm.

Alex Băluţă: „Bătălia adevărată se va da în play-off“

Atacantul formaţiei FCSB, Alex Băluţă, a avut parte de o primire specială din partea publicului din Bănie, la meciul cu Universitatea Craiova, după ce în vara trecută a ales să semneze cu rivala din Capitală. La finalul partidei, Alex Băluţă a declarat că nu a fost deranjat de cele petrecute în timpul partidei şi că se bucură de victoria contra Ştiinţei.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *