UTA Arad a reușit să se impună, scor 2-1, în partida susținută sâmbătă, la prânz, în fața formației Sepsi Sf. Gheorghe. Disputa de pe arena „Francisc Neuman“ a contat pentru etapa 23 din Superliga.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Johana Omondi (’35), după un assist al lui Fabry, respectiv Costa Rodriguez (’50), cu Micovschi servant. Covăsnenii au redus din diferență târziu, prin Ștefănescu (’84 – penalti).

UTA Arad: Kucher – Căpușă, Conte, Benga, Costa Rodriguez – Micovschi (’90+5, Ofosu), C. Mihai (’61, R. Pop), Marcelo Freitas, Fabry (’71, Stolnik) – Luckassen (’90+4, Cooper), Johana Omondi (’61, Lopez). Antrenor: Mircea Rednic.

Sepsi: Niczuly – Oteliță (’77, Popsa), Ciobotariu, Kecskes (’66, Ninaj), Ștefan – Păun – Ștefănescu, Rodriguez (’66, Safranko), C. Matei (’66, Kallaku), R. Varga (’46, K. Varga) – Debeljuh. Antrenor: Bernd Stork.

Cartonașe galbene: Costa Rodriguez ’28 / Ștefănescu ’19, R. Varga ’31, Debeljuh ’65, N. Păun ’77, Ninaj ’79.
Au arbitrat: Florin Andrei – Alexandru Cerei, Mihăiță Necula; Marius Omuț.
VAR: Sorin Costreie, Ferencz Tunyogi.

În etapa viitoare, UTA va juca la Cluj, cu U (4 februarie, ora 13.00), iar Sepsi va primi vizita Universității Craiova (4 februarie, ora 15.30).

Mircea Rednic: „Avem nevoie de continuitate“

Antrenorul formației UTA Arad, Mircea Rednic (61 ani), s-a declarat încântat de prestația elevilor săi. El a lăudat și de gazonul de arena „Francisc Newman“, cu mențiunea că arădenii au revenit pe teren propriu, după patru luni de exil. 

„Noi am suferit perioada asta. A fost un teren bun, iar publicul ne-a susținut. Au fost multe momente bune. Ne-am grăbit în unele momente, dar mă bucur pentru rezultat. Eu am zis. Cu FCSB a fost un accident. Ei își merită locul. Noi am făcut greșeli. Dacă înscriam, altul era rezultatul. Dar asta e. Bine că am reușit să înscriem astăzi. Am încredere în lotul meu.

Nu știu dacă am încheiat tot, mai avem un mijlocaș care vine. Mie asta îmi place. Gazonul e excelent, unul dintre cele mai bune din țară. Toate lucrurile sunt pozitive. Avem nevoie de continuitate. Vrem să fim cât mai departe de locul de baraj. Eu zic că, până în momentul de față, lucrurile sunt mai bune decât anul trecut“, a declarat Mircea Rednic, la Digi.

Bernd Storck: „Cu astfel de greșeli nu putem câștiga!“

De partea cealaltă, tehnicianul lui Sepsi, Bernd Storck, a admis că echipa sa a făcut un joc slab, dar crede că poate îndreptat totul până la următorul joc.

Au fost circumstanțe dificile pentru ambele echipe. Le-am spus băieților că nu am intrat bine în joc. Am început să jucăm în ultimele 25 de minute, dar era prea târziu. Am avut șansa să egalăm, dar cred că au meritat victoria. Azi nu a fost ziua noastră, mai ales în prima repriză. Trebuie să învățăm din această situație și să fim mai buni jocul următor.

Am pierdut mingea prea ușor la mijlocul terenului, știam că sunt buni pe contraatac. Și alte echipe au avut probleme împotriva lor. Au fost niște greșeli făcute prea usor. Sunt greșeli individuale, nu trebuie să le mai repetăm. Cu astfel de greșeli, nu poți câștiga un meci.

În trecut, am mai făcut jocuri bune, am câștigat și cu noroc, dar se poate întâmpla. Am încercat să luăm un punct, trebuie să învățăm, mai avem multe jocuri în față, dar nu trebuie să mai facem greșeli.

Nu am văzut faza până acum, nu știu dacă a fost atins sau nu, dar arbitrul a spus că nu a fost fault”, a spus Bernd Storck la finalul meciului.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *