Polițiștii doljeni au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii. Oamenii certați cu legea sunt din Băilești, Maglavit și Craiova.

„În cursul zilei de ieri, 25 ianuarie, polițiștii doljeni au pus în executare trei mandate de executare a pedepsei închisorii. Erau emise pe numele a trei bărbați, toți din județul Dolj.

Astfel, polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat doi bărbați de 34 și 35 de ani, unul din municipiul Băilești, iar celălalt din comuna Maglavit. Față de aceștia instanța de judecată a dispus executarea unei pedepse privative de libertate de 5 ani pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor.

Cel de-al treilea mandat de executare a pedepsei a fost pus în aplicare de către poliţişti ai Secției 1 Poliție Craiova. El l-a vizat pe un bărbat de 43 de ani, din municipiul Craiova. A fost condamnat la pedeapsa de 2 ani și 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Cei trei bărbaţi au fost transportați la Penitenciarul Craiova. Au fost depuși în vederea încarcerării“, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *