Dacă în prima etapă din 2024, Radu Petrescu a închis ochii la un penalti clar la Alex Mitriță și Farul a plecat cu toate punctele din meciul cu Universitatea Craiova, vineri seară s-a repetat povestea, în meciul cu FCU. De data i-a venit rândul lui Andrei Moroiță să zică pas la o lovitură de la 11 metri, după un fault comis de Dussaut asupra lui Compagnucci. Farul a câștigat la limită și a urcat pe 4.

Costantino acuză arbitrajul

La finalul întâlnirii, antrenorul formației FCU, Giovanni Costantino, a acuzat maniera de arbitraj. El consideră că echipa sa a fost dezavantajată, deși a recunoscut că Farul a jucat mai bine.

„A fost echilibrată prima repriză, deși au avut mai multe ocazii. S-a terminat 0-1, dar nu cred că scorul arată performanța echipei. Primul șut pe poartă a fost după 80 de minute, așa este. Am ajuns până la 20 de metri de poartă, dar nu am șutat. Le-am dat spații mari. Dacă defensivă nu funcționează bine, putem primi 5-6 goluri.

În seara asta nu au funcționat multe lucruri. A fost penalti, dar arbitrul nu a văzut. Aștept să văd un penalti pentru că nu am primit. Chițu și Baeten vor lipsi etapa următoare (sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene – n.r.). Trebuie să fim mai eficienți. Noi trebuie să punem presiune asupra adversarului. Demitere? Îl subapreciați pe patron. Este o persoană inteligentă“, a declarat Giovanni Costantino, la Digi Sport.

Gică Hagi a văzut altceva

De partea cealaltă, Gică Hagi este de părere că nu se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri. „Regele“ a indicat că Damien Dussaut ar fi dat primul în minge.

N-aș putea după meci să stau și să discut despre lucrul ăsta. Orice aș zice, s-ar interpreta. Puțin să zic, a dat în minge, s-a văzut. Mingea a ajuns la mijloc. După, nu știu. Eu pot să zic că Dussaut a dat în minge.

Am întâlnit o echipă foarte talentată, care știe fotbal. Am început bine anul, am câștigat cu ambele echipe din Craiova, echipe foarte bune. Am pregătit bine meciul. Singurul lucru negativ e că am ratat foarte multe ocazii. Mă bucur că Buzbuchi a scos mingea aceea pe care o văzusem în poartă. E o victorie foarte bună și meritată“, a declarat Gică Hagi.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *