Farul Constanța a început bine campionatul, a câștigat cu Universitatea, la Craiova, iar acum întâlnește cealaltă echipă a Băniei, la Ovidiu. Obiectivul este același, victoria, doar că Gică Hagi e convins că „partitura“ după care trebuie să joace „marinarii“ trebuie să fie alta.

„Am început anul foarte bine. Am avut o deplasare foarte grea la Craiova, unde echipa a arătat că am făcut o pregătire bună. Am câştigat într-o deplasare foarte grea, în faţa unui adversar foarte bun. Acum vine meciul de acasă, cu cealaltă echipă din Craiova. Va fi un meci total diferit, dar cu un adversar la fel de talentat şi de valoros. Jucăm acasă şi va fi puţin diferit, în sensul de a controla ritmul şi intensitatea jocului. Sperăm să o facem, să avem capacitatea asta.

Eu sunt încrezător în potenţialul echipei. Sperăm ca prin revenirile lui Grameni şi Budescu să avem mai multe alternative şi echipa să ofere un fotbal foarte bun, aşa cum i-am obişnuit pe suporteri. Vom munci pentru a lua cele trei puncte. Sîrbu nu şi-a revenit încă. Benchaib are aceeaşi problemă pe care a avut-o în tur. Băluţă e cu noi, s-a antrenat, e bine, dar nu e pregătit de meciul ăsta“, a spus Gică Hagi.

Buzbuchi şi Popescu sunt precauţi

Despre duelul cu FCU au vorbit şi Alex Buzbuchi, noul portar titluar după plecare lui Aioani la Rapid, şi fundaşul Mihai Popescu. Aceşti speră ca Farul să repete evoluţia bună din etapa trecută şi să se revanşeze faţă de olteni pentru înfrângerea din tur.

„Va fi o partidă dificilă, ca oricare alta. Ştim cu toţii ce jucători talentaţi au. Unii au fost şi pe la noi şi îi cunoaştem destul de bine. Ne-au pus probleme în meciurile trecute şi mereu am avut partide disputate împotriva lor. Sperăm să fim inspiraţi, să ne impunem. Sunt fericit să joc pentru Farul. Sper să am o evoluţie bună şi să-mi ajut echipa să câştigăm. În sport este mereu presiune, dar sunt încrezător în forţele mele. Obiectivul nostru este să intrăm în play-off. După ne putem gândi şi mai departe. Deocamdată am câştigat un meci, diferenţa de puncte este mică şi în două etape se poate întâmpla orice. Trebuie să ne rămânem cu picioarele pe pământ şi să ne concentrăm pe meciul de mâine“, a declarat Alex Buzbuchi.

„Cred că toate meciurile sunt dificile în acest an pentru noi. Avem un program destul de greu, dar sperăm să facem un joc la fel de bun precum cel din etapa trecută şi cu siguranţă vom câştiga. Au o echipă bună, cu jucători valoroşi şi au demonstrat asta şi la Rapid, unde au marcat trei goluri. Sper să nu o mai facă. Trebuie să ne impunem jocul şi să câştigăm“, a afirmat Mihai Popescu.

Arbitrează Moroiță

Disputa de pe malul Mării Negre va fi arbitrată de Andrei Moroiță (Ploieşti), ajutat de asistenţii Romică Bîrdeş (Piteşti) şi Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa). Al patrulea oficial va fi Porumbel Valentin (Olteniţa).
VAR-ul va fi asigurat de Iulian Călin (Ştefăneşti) şi Valentin Avram (Bucureşti).

Observator din partea CCA va fi Vasile Bratu (Slobozia). LPF l-a numit supervizor pe Ştefan Popa (Bucureşti).

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *