Aurică Ţicleanu, un prieten de nădejde al familiei Mititelu, a profitat de statutul său de legendă a Craiovei Maxima şi de ziua Micii Uniri şi a postat un mesaj ce i-a iritat foarte tare pe fanii Ştiinţei. „Chiose“, cum este cunoscut fostul mijlocaş originar din Teliuc (Hunedoara) şi care trăieşte în Braşov, a încercat să-i sensibilizeze pe suporterii Universităţii Craiova cu privire la dorinţa de „fuziune“ a prietenului şi fostului său patron, Adrian Mititelu, deţinătorul clubului FCU.

Dacă tot este astăzi ziua Unirii și dacă echipele din Craiova ocupă în clasament locurile 4 și 11, iar toți suporterii celor două echipe sunt nemulțumiți, ce-ar fi să ne imaginăm că Doamna Primar îi va convoca pe domnii: Badea, Rotaru și pe cei doi Mititelu, le va propune ‘Marea Unire’, din care să rezulte o singură echipă și un singur antrenor, pe Domnul Gheorghe Hagi! Ce jucători ar pleca? Ce jucători ar rămâne? Cum ar arăta primul 11? Ce ziceți? La mulți ani, dragi români!“,

a fost mesajul lui Aurel Țicleanu.

Fanii Ştiinţei l-au pus la punct pe Aurică Ţicleanu

Postarea lui „Chiose“ nu le-a picat deloc bine suporterilor Universităţii Craiova. Reprezentanţii brigăzii „Vechiul Spirit Ultras“, un nucleu important al Peluzei Nord, i-au reamintit lui Aurică Ţicleanu de nu poate exista vreodată o fuziune sau vreo împăcare cu cel care a renegat de atâtea ori fanii Ştiinţei.

Cum ar putea «să se unească» o entitate de drept public, aparţinând Ministerului Învaţământului, deci statului român, căreia nici măcar să se privatizeze nu îi este permis de lege, cu un srl inventat recent al cărui păpuşar impostor s-a judecat ani de zile cu entitatea de drept public, încercand să-i fure identitatea şi cauzându-i daune uriaşe, pentru care va trebui sa plătească?
De ce ar fuziona Clubul Sportiv Universitatea Craiova cu srl-ul clanului Mititelu? când Universitatea Craiova a câştigat absolut toate procesele privind identitatea clubului legendar al Craiovei – marcă, palmares, nume?
Nu, domnule Ţicleanu, noi, cei care iubim Ştiinţa, suntem bine. Dacă avem vreo nemulţumire e pentru că un fotbalist anume nu dă totul pe teren într-un meci, pentru vreun transfer nereuşit, pentru vreo programare tembelă a vreunui meci al Ştiinţei, dar în niciun caz nu suntem nemultumiţi că nu fuzionăm cu clanul Mititelu!
Din contră, nea Aurică, ASTA E CEA MAI MARE VICTORIE A UNIVERSITĂŢII CRAIOVA DIN ULTIMII 30 ANI!!! Ăsta e CAMPIONATUL NOSTRU!!! IDENTITATEA recâştigată a ŞTIINŢEI e CEL MAI DE PREŢ TROFEU!
În ce calitate să «convoace» primarul nişte echipe şi să le propună «mari uniri»? De ce să nu le «convoace» prefectul? Sau poate mitropolitul Olteniei?
Sau chiar ofiţerul de la starea civilă, că tot vă plăceau pe vremuri aceste metafore. Nu vă mai halim vrăjelile de cand îl adulaţi pe distrugătorul Neţoiu în timp ce ne transforma în colonia lui Dinamo şi de când, deşi eraţi yesmanul perfect, vă demitea brutarul prin sms, dar ne spuneaţi că «tot mireasa lui rămâneţi».
La revedere, domnule Chiose!”,

a fost replica facțiunii Vechiul Spirit Ultras.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *