Finanțatorul formației Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, nu s-a demoralizat după eșecul cu Farul. Acesta este gata să pună jos un milion de euro și să aducă jucătorul care să rezolve atacul.

„Suntem în discuţii. Nu pot să vă spun pe ce post. În apărare nu mai ai unde să aduci. Obiectivul pentru acest an este podiumul şi Cupa României. Vom fi mai puternici. Odată cu revenirea lui Screciu şi venirea lui Anzor, georgianul, vom fi mai puternici. Suntem în discuţii şi pentru atac, dar uneori ne lovim de cifre astronomice.

Chiar dacă îţi place un jucător, pe unii nu poţi să îi aduci în România. Nu ai nicio garanţie ca va fi ce trebuie. La ce am discutat, sunt jucători la maturitate sau care au trecut de maturitate, de experienţă. Dar este un risc foarte mare, pentru că vorbim de un pachet salarial care să dubleze maximele din România. Şi atunci, la un moment dat, oricât de mult ţi-ai dori, trebuie să renunţi. Vorbim de pachetul salarial, nu de sume de transfer.

Universitatea Craiova îşi permite să plătească 1 milion de euro pe un jucător. Acesta este nivelul nostru! Dacă noi considerăm că este un jucător de excepţie, suntem gata să plătim 1 milion“, a declarat Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

„De ce nu arătăm în teren acest lucru?“

Pentru Universitatea Craiova urmează un derbi, cu FCSB. Disputa cu Băluță și colegii săi are loc duminică, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Mihai Rotaru nu mai acceptă niciun pas greșit.

„Trebuie să murim pe teren la acest meci, adică trebuie să câștigăm. Trebuie să arătăm de ce foarte mulți consideră că avem cel mai bun lot din România. De ce nu arătăm în teren acest lucru? Ăsta este proiectul nostru pe termen foarte scurt.

Nu îmi transmite mie că vrea să bage jucătorii, că asta ar însemna că nu poate să îi bage. Nu! A spus că avem nevoie de jucători care să aibă foame. Noi toți suntem de acord cu asta“, a declarat Mihai Rotaru.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *