Marian Aioani a apărat poarta Farului la Craiova pentru ultima dată

Rapid Bucureşti l-a achiziţionat, miercuri, pe portarul Marian Aioani de la Farul Constanţa. Transferul s-a realizat ca urmare a plecării lui Horaţiu Moldovan de la gruparea giuleşteană la Atletico Madrid.

„Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti au ajuns la un acord privind transferul portarului Marian Aioani la formaţia bucureşteană. Transferat la Farul în iunie 2021, Marian Aioani a evoluat în 103 partide pentru echipa noastră în toate competiţiile. A fost unul dintre cei mai importanţi componenţi ai lotului care au adus la Constanţa titlul de campioană în sezonul trecut. Mulţumim, Marian, pentru toate evoluţiile în alb-albastru“, a anunţat Farul pe site-ul oficial.

De joi se îmbracă în alb-vișiniu

Gruparea giuleşteană a confirmat la rândul său transferul. Rapidiștii au menționat că perioada contractului cu Aioani se întinde pe trei ani şi jumătate.

„Rapid continuă seria transferurilor, reuşind să îl achiziţioneze pe Marian Aioani, goalkeeperul campioanei Farul Constanţa. În vârstă de 24 de ani, Aioani a semnat cu Rapid un contract valabil pe trei ani şi jumătate. Urmează să se alăture lotului antrenat de Cristiano Bergodi chiar de mâine“, se arată pe site-ul giuleștenilor.

„Am simţit să vin la Rapid“

Portarul Marian Aioani a făcut o primă declaraţie pe pagina oficială de Facebook a Rapidului.

„Mă bucur că sunt aici şi sper să facem o treabă foarte bună. Am simţit să vin la Rapid. Am simţit că este un proiect bun şi că va fi ceva de succes, că acesta este drumul cel bun pentru mine. Am vorbit chiar de dimineaţă cu Horaţiu, mi-a urat succes! Suporterii Rapidului sunt foarte frumoşi, de fiecare dată când joacă în Giuleşti, împing echipa spre victorie şi acesta este un lucru foarte important pentru că trebuie să existe o conexiune între suporteri şi echipă“, a afirmat Aioani.

Acesta a mai evoluat în cariera sa la Chindia Târgovişte, de unde a fost transferat de Farul Constanţa în vara anului 2021. Portarul a evoluat până acum la echipele Under-18, U19 şi U21, participând cu selecţionata Under-23 a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Marian Aioani este al cincilea jucător transferat de clubul FC Rapid în această iarnă. Primii sosiți în Giulești au fost croatul Damjan Djokovic, kosovarii Florent Hasani, Ermal Krasniqi şi sârbul Borisav Burmaz.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *