Petrolul Ploiești a reușit să confirme așteptările și să câștige cu Dinamo, rezultat care i-a adus locul 7 și perspective mari de play-off.

La finalul disputei de sâmbătă seară, antrenorul „lupilor galbeni“, Florin Pîrvu a fost foarte bucuros. El a punctat că prin această victorie, Petrolul a stins o datorie avută față de proprii suporteri.

„Eram datori în fața propriilor suporteri să câștigăm. Veneam după două meciuri în care nu am reușit să câștigăm, la această partidă a fost o presiune în plus. Jucând și în fața propriilor suporteri, eram obligați să luăm cele trei puncte. A fost un meci deschis. Cred că Zeljko Kopic face o treabă bună la Dinamo. Jucătorii ambelor echipe au făcut un meci bun, dar cred că victoria noastră a fost meritată. Am fost inspirat că nu l-am schimbat pa Jair, că asta intenționam inițial să fac. Jair este un jucător valoros, foarte bun al acestui campionat“, a spus Pîrvu.

Acesta a recunoscut că Jair se află în ultimele 6 luni de contract, dar a punctat că lucrurile vor fi ok.

„Petrolul va arăta din ce în ce mai bine“

Florin Pîrvu a salutat revenirea lui Sergiu Hanca (31 de ani) și a mărturisit că vor apărea în curând jucători noi. El este convins că Petrolul Ploiești va străluci în partea a doua a campionatului.

„Mă bucur că Sergiu Hanca a revenit. A fost o perioadă foarte dificilă pentru el după acea accidentare. Recuperarea lui este completă. S-a pregătit foarte bine alături de noi și se punea problema chiar să încep cu el titular în acest meci. A făcut tot ce înseamnă perioada de pregătire din Turcia.

Mai așteptăm să vină la noi ceva jucători. Eu cred că Petrolul va arăta din ce în ce mai bine. Căutăm în compartimentul ofensiv și cel defensiv“, a mai spus Pîrvu.

Pentru Petrolul Ploietși urmează un meci la Galați, cu Oțelul.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *