AFC Hermannstadt a pierdut cu U Cluj, 1-2, scor care l-a nemulțumit pe antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu. Acesta a declarat că un rezultat de egalitate era echitabil la modul cum s-au desfășurat lucrurile. Întrebat de lot, Marius Măldărășanu a răbufnit și a admis că este cam „subțire“.

Etapa viitoare trebuie să câștigăm. Nu vreau să mă plâng, dar normal că nu-mi convine. Nu am putut să folosim cei doi jucători veniți… Am lucrat cu ei, dar asta e! Am pierdut jucători și pe prima parte a campionatului, acum, normal că e greu. Să dea Dumnezeu să fie bine, dar pe antrenor îl țin doar rezultatele. Trebuie să scoatem 100% de la staff și de la jucători. Sota a intrat foarte bine, dar mă așteptam mai mult de la Bucuroiu. Vrem mai mult de la ei. Noi doar îi ajutăm să devină fotbaliști.
Eu sunt singurul care pune foarte multă presiune pe mine, însă putem mai mult. Am avut meciuri în care am pierdut puncte, dar trebuie să credem și să facem ceva pentru a le câștiga. Astăzi nu meritam să câștigăm, dar nici nu meritam să pierdem“
, a spus Marius Măldărășanu. 

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *