Universitatea Craiova și Farul Constanța se întâlnesc duminică, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în etapa 22 a Superligii. Antrenorul dobrogenilor, Gică Hagi, știe ce înseamnă un joc împotriva Științei și crede că „marinarii“ săi sunt concentrați asupra misiunii.

„Mai sunt 9 meciuri de jucat, foarte importante pentru lupta noastră de a fi în obiectiv, să intrăm în play-off. Avem un program foarte greu. În începutul ăsta de an avem trei meciuri dificile, cu adversari foarte buni, în care trebuie să arătăm foarte bine. Trebuie să jucăm cel mai bun fotbal al nostru. Trebuie să facem bine ambele faze, să fim buni și pe tranziție. Sunt optimist, este entuziasm la echipă și încercăm să facem un an foarte bun“, a spus tehnicianul Farului.

„Îi avem suspendați pe Budescu și pe Grameni. Sîrbu are o problemă de anul trecut. Băluță se antrenează cu noi, dar nu e ok pentru meciul acesta. Restul sunt bine. Vom vedea cu cine vom aborda meciul de la Craiova, dar, repet, trebuie să facem bine ambele faze. Trebuie să fii pregătit să joci, indiferent de vreme sau de teren. Mentalitatea e aceeași. Mergem la fiecare meci cu gândul să-l câștigăm“, a completat Gică Hagi.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *