Antrenorul formației Rapid București, Cristiano Bergodi, a fost foarte entuziasmat după victoria cu FCU Craiova. Italianul a făcut o scurtă radiografie a jocului din Giulești și a remarcat și câțiva jucători din tabăra sa.

Ați văzut nebunia din Giulești. Sunt încă cu emoții mari, dar a fost frumos, a fost o victorie de moral, am văzut multe goluri. Nu credeam că se poate întâmpla un astfel de meci astăzi, dar echipa a jucat, a încercat. Trebuie să reglăm lucrurile.
Probabil când am dat al doilea gol, atunci am intrat în meci. Am crezut că putem scoate măcar egalul, dar am câștigat. Cei intrați de pe bancă au făcut lucrurile extraordinare. Golul de 3-1 pentru ei putea omorî orice echipă, dar noi am rămas acolo și am jucat. Am egalat, iar apoi am câștigat. O victorie foarte mare.
Krasniqi a avut o problemă la coapsă pentru că altfel nu-l schimbam. Era puțin accidentat când a dat golul și a cerut schimbare la vestiare, altfel se rupea mai rău. Nu riscam să fie ceva grav. A spus că nu prea și-a găsit poziția în prima repriză, dar e ceva normal, nu se cunoaște așa bine cu băieții. Am făcut doar 7 antrenamente în acest cantonament.
Funsho a intrat foarte bine și mă bucur pentru el. E altceva când ai bancă, e o situație diferită. Le-am spus tuturor că trebuie să fie pregătiți
Djokovic e un jucător de care avem nevoie pentru că e puternic, are fizic, plimbă mingea bine. Normal că și el trebuie să cunoască ceilalți jucători.
Burmaz a intrat foarte bine, are o răutate incredibilă și are o foame mare de a ajunge departe. Are o ambiție mare și se vede acest lucru.
E normal că te descoperi mai mult când vrei să fii mai ofensiv, dar trebuie să găsim un echilibru. Am revenit, am făcut un meci senzațional“,

a declarat Cristiano Bergodi.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *