U Cluj a reuşit astăzi un nou transfer important. Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a dorit să îmbunătăţească banda dreaptă a „studenţilor“, iar ţinta conducătorilor a fost Ştefan Pănoiu. Tânărul fotbalist, eligibil pentru regula U21, vine de la Rapid Bucureşti sub formă de împrumut, dar pentru o perioadă mare, de un an şi jumătate, astfel că are tot interesul să se impună.

Ştefan Pănoiu este originar din Râmnicu Vâlcea şi a ajuns la Rapid pe când avea 17 ani. El a debutat pentru prima echipă a „giuleștenilor” în sezonul 2019/2020 al ligii secunde. În sezonul promovării, acesta a evoluat în 26 de meciuri, marcând trei goluri.

În cele patru sezoane și jumătate petrecute la Rapid, Pănoiu a strâns 119 meciuri. Dintre acestea, 73 au fost la nivelul Superligii. A reușit să marcheze opt goluri și să ofere trei pase decisive.

Ștefan Pănoiu a evoluat în zece partide pentru naționala U20 a României. A fost căpitanul „tricolorilor” în trei meciuri. De asemenea, noul jucător al Universității Cluj are o prezență în tricoul României U21 în preliminariile UEFA EURO U21.

Ştefan Pănoiu (21 ani, 1.77 metri) a mai evoluat până acum la Hidro Râmnicu Vâlcea, SCM Râmnicu Vâlcea şi Rapid București. Cota lui de piaţă este de 450.000 de euro!

Altfel, U Cluj a ajuns la un acord cu formația de ligă secundă FC Unirea Dej pentru împrumutul jucătorului Albert Hofman (20 ani).

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *