Rezultatele nefaste înregistrate în ultimul timp de AS Roma au fost taxate de către conducătorii clubului din capitala Italiei. Astfel, clubul „giallorossa” a anunţat astăzi plecarea antrenorului Jose Mourinho.

AS Roma anunţă că Jose Mourinho şi colaboratorii săi tehnici vor părăsi clubul cu efect imediat“,

a precizat AS Roma pe site-ul său oficial.

Mourinho a devenit al 60-lea antrenor din istoria clubului AS Roma în mai 2021. El a condus echipa italiană la câştigarea competiţiei Europa Conference League, în finala disputată pe 25 mai 2022 la Tirana.

În sezonul trecut, AS Roma a ajuns până în finala Europa League sub comanda tehnicianului lusitan.

În numele tuturor celor de la AS Roma, îi mulţumim lui Jose Mourinho pentru pasiunea şi angajamentul de care a dat dovadă de la sosirea sa la ‘giallorossi’. Vom avea mereu amintiri grozave despre activitatea sa, dar credem că, în interesul clubului, este necesară o schimbare imediată. Îi dorim lui Jose şi colaboratorilor săi tot binele pentru viitor“, au afirmat patronii clubului, Dan şi Ryan Friedkin.

au afirmat patronii clubului, Dan şi Ryan Friedkin.

Jose Mourinho va împlini 61 de ani pe 26 ianuarie şi este unul dintre cei mai titraţi antrenori din fotbalul mondial. Este câştigător al Ligii Campionilor cu FC Porto (2004) şi Inter Milano (2010), precum şi al trofeului Europa League, cu Manchester United (2017).

Daniele De Rossi, fostul mijlocaş al lui AS Roma, este favorit să preia postul rămas vacant.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *