Universitatea Craiova a încheiat cantonamentul din Antalya cu o remiză, scor 1-1, într-un amical susţinut duminică seară, în Belek, cu FC Slovacko, ocupanta locului 4 în prima ligă din Cehia.

Ştiinţa a controlat prima repriză, când şi-a trecut în cont câteva ocazii bune, o bară a lui Ivan şi un gol al lui Ştefan Baiaram. Decarul formaţiei oltene a pus latul de la 7 metri la o pasă venită de la Bancu, după o combinaţie frumoasă a acestuia cu Andrei Ivan. Apropo de „Jdechi“, acesta a arătat poftă de joc şi de gol. Un alt jucător remarcat a fost Denil Maldonado, care a debutat în tricoul alb-albastru în repriza secundă. Pare să fie un transfer bun, la fel ca şi cel al lui Pyry Soiri.

Cehii au restabilit egalitatea prin Michal Travnik, cu un şut de la 17 metri, la colţul din stânga al porţii (’39).

De menţionat faptul că Alex Mitriţă a fost menajat la acest joc, dar nu este accidentat. În tot acest timp, Vladimir Screciu s-a antrenat separat.

Un alt amănunt este Ştiinţa a fost spionată la acest joc de o delegaţie a FCSB.

Universitatea Craiova:

L. Popescu – Soiri (’59, Vlădoiu), Zajkov (’59, Maldonado), Badelj (’46, R. Silva), Bancu – Crețu, Houri (’77, Danciu), Căpățînă (’59, Mateiu) – Baiaram, Koljic (’59, Markovic), Ivan (’76, Işfan).
Rezerve neutilizate: Lazar – Tomasec, Benga, Lăpădătescu, Trică, Gașpar, Bană, Barbu.

FC Slovacko: Bartos – Srubek, Vecheta, Travnik, Petrzela, Havlik, Juroska, Cicilia, Danicek, Heca, Sinyavskiv.
Rezerve: Kadlec, Hofmann, Holzner, Kudela, Kohut, Blahut, Mihalik, Kim, Kalabiska, Holasek, Reinberk, Kvasina, Frystak, Urban.

Acesta a fost cel de-al doilea test susţinut de olteni în cadrul stagiului de pregătire din Antalya. În primul joc de pe pământ turcesc, Ştiinţa a remizat, 1-1, cu Greifwalder, o echipă din liga a 4-a germană.

Ştiinţa revine luni, la prânz, în Bănie

Delegaţia Universităţii Craiova va reveni luni, în jurul prânzului, în Bănie cu un charter.

Pentru Universitatea Craiova urmează o pregătire pe plan local, până la meciul cu Farul Constanţa. Disputa cu dobrogenii va avea loc duminică, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, din cadrul etapei 22 a Superligii.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *