Atacum Universităţii Craiova suferă din plin şi după meciul cu „celebra“ Greifswalder finanţatorul Mihai Rotaru a decis să amplifice căutările unui om de gol. O propunere interesantă a venit din Polonia, de la campioana en-titre, Rakow. Este vorba despre Fabian Piasecki, un vârf puternic, de 1.86 metri, evaluat de Transfermarkt la 500.000 de euro.

Presa din Polonia a fost cea care a divulgat ţinta Ştiinţei. Meczyki.pl a notat însă ceva descurajator, indicând că Fabian Piasecki a mai strălucit în ultima perioadă.

Sezonul 2023 – 2024 pentru Piasecki nu decurge conform planului. În 30 de meciuri jucate, Piasecki a marcat doar trei goluri și nu a înregistrat nicio pasă decisivă. I s-au oferit multe șanse, dar, din păcate, nu a oferit un argument prin care să fie considerat un jucător promițător, pe care merită să se parieze în continuare.
A treia echipă din prima ligă din România, Universitatea Craiova, se numără printre cei interesați de serviciile atacantului. Universitatea Craiova nu este un club care să aibă posibilități financiare mari. Probabil că Raków nu poate conta pe o sumă mai mare de 300.000 – 400.000 de euro. Raków vrea să aducă un al atacant în iarnă, al cărui cost ar fi mult mai mare decât profitul din vânzarea lui Piasecki. Pe de altă parte, din moment ce clubul nu are planuri serioase pentru jucătorul de 28 de ani, este mai bun un astfel de profit decât să plăteşti un jucător care va fi doar rezervă“,

a scris publicaţia mymistrzowie.pl.

La Rakow sunt legitimați și românii Bogdan Racovițan și Deian Sorescu.

Rămâne de văzut dacă Mihai Rotaru s-a speriat de cele apărute în presa poloneză sau îi oferă toată încrederea lui Fabian Piasecki. Un lucru este cert: conducerea Ştiinţei încearcă aducerea unui mijlocaş şi a unui atacant.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *