Aflată în pregătire la Vatra Dornei, Oţelul Galaţi continuă să „umble“ la lot, asta pentru ca partea a doua a campionatului să fie încununată cu rezultate bune. Antrenorul Dorinel Munteanu a nominalizat de curând conducerii moldave cel de-al patrulea jucător pe care-l vrea plecat. Oficialii moldoveni s-au conformat şi au ajuns astăzi la un acord privind rezilierea contractului cu Ariel Lopez Varela.

Mulțumim, Ariel López Varela!
Mijlocașul defensiv Ariel López Varela și SC Oțelul Galați au decis în condiții amiabile încetarea relațiilor contractuale scadente în vara acestui an. Jucătorul uruguayan fusese legitimat ca roș-alb-albastru în iunie 2023.
Ariel Ignacio López Varela, 28 de ani, a fost utilizat în acest sezon în 21 de partide din cele două competiții interne. El a marcat un gol într-o partidă de Cupa României cu FCSB. López a semnat rezilierea contractului cu Oțelul. Îi mulțumim pentru perioada petrecută la Galați și îi urăm succes în următoarea perioadă a carierei sportive“
,

se arată într-un comunicat al Oţelului.

Gălăţenii au mai renunţat în această perioadă la trei jucători. Mai exact, la fundaşul lateral Rosario Latouchent, la fundaşul central Joao Serrao şi la atacantul Iliya Dimitrov.

La capitolul sosiri, Oţelul Galaţi a anunţat cooptarea atacantului sârb Anes Rusevic şi a unui mijlocaş ofensiv de bandă din Mali, Aly Malee. De menţionat că şi Alex Pop şi-a prelungit contractul.

La reluarea Superligii, Oţelul Galaţi (locul 11) va juca în Ilfov, cu FC Voluntari (luni, 22 ianuarie, ora 17.00).

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *