Un craiovean de 28 de ani a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, de poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat.

În fapt, în seara zilei de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 22.18, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 34 de ani, din municipiul Craiova, ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută, fiindu-i sustras şi autoturismul acestuia folosit în regim de taxi.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe bărbatul de 34 de ani, stabilindu-se că o persoană necunoscută l-ar fi agresat fizic şi extras din autoturism, pe care ulterior l-a sustras, abandonându-l pe o stradă din municipiului Craiova.
În cauză, sub directa coordonare a procurorului de caz, a fost desfășurat un complex de activități investigativ-operative. A fost indentificat un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptelor“
,

explică IPJ Dolj, într-un comunicat.

Acesta a fost condus la audieri. În baza probatoriului administrat a fost dispusă reținerea tânărului, pentru 24 de ore. Totul sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat. Învinuitul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive“,

se mai arată în comunicatul IPJ Dolj.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *