Adrian Mutu nu s-a arătat deranat de faptul că fundaşul Radu Drăguşin i-a doborât recordul privind suma de transfer, deţinută timp de 20 de ani. Tottenham i-a plătit clubului Genoa 25 de milioane de euro pentru transferul lui Radu Drăgușin! De memţionat faptul că gruparea italiană mai poate primi alte 6 milioane sub forma unor bonusuri. În ceea ce-l priveşte pe Adrian Mutu, acesta a fost transferat de Parma, la Chelsea, pentru 19 milioane.

Felicitări lui Radu și echipei sale! Felicitări impresarilor pentru afacere! Este un transfer reușit în adevăratul sens al cuvântului. Eu cred că Radu are talent, încredere, a demonstrat ce poate în Italia, ceea ce este greu, fiindcă Serie A este în top. Mă bucur mult pentru el, chiar mă bucur. Bravo! Dar să fie conștient că greul de-abia acum începe!
Nu sunt supărat că mi-a doborât recordul. Recordurile sunt făcute ca să fie doborâte. Mă bucur că după 20 și ceva de ani avem un român care să depășească o barieră importantă, un transfer de peste 20 și ceva de milioane de euro“
,

a spus Adrian Mutu, pentru GSP.

Radu Drăgușin (21 de ani) va purta tricoul cu numărul 6 la Tottenham, echipă care se află pe locul 6 în Premier League. Formația antrenată de Ange Postecoglou are drept obiectiv clasarea pe un loc de UEFA Champions League.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *