Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani, din comuna Breasta. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În cursul zilei de 10 ianuarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 63 de ani, din comuna Işalniţa, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un autoturism, pe Aleea Magnoliei, din municipiul Craiova, ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă de un alt conducător auto, fiindu-i creată o stare de temere.
Ulterior evenimentului, cel de-al doilea conducător auto a plecat de la faţa locului”
,

se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Agresorul are 20 de ani şi este din Breasta

În urma activităților desfășurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Breasta, a fost identificat cel de-al doilea conducător auto. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, din comuna Breasta.

Acesta a fost condus la audieri. În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reţinerea acestuia, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. A fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive“,

se menţionează în comunicatul IPJ Dolj.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *