Mijlocaşul formaţiei Universitatea Craiova, Alex Mateiu, nu s-a supărat din pricina remizei înregistrate în primul amical susţinut în Antalya, 1-1 cu Greifswalder. El a admis că nemţii au fost greu de depăşit. A punctat faptul că echipa sa a fost foarte solicitată în zilele premergătoare amicalului. De aceea prestaţia a avut de suferit, susţine jucătorul Craiovei.

În Germania toate echipele sunt bune, din orice ligă. Chiar i-am simţit foarte puternici, alergau bine şi ne-au pus mari probleme. Este normal să ne mai prezentăm şi aşa, pentru că suntem în perioada de pregătire şi am avut câte două antrenamente tari în fiecare zi. Majoritatea avem febră musculară şi suntem obosiţi. E un cantonament normal. Fiecare stagiu este obositor, cu febră, cu dureri de spate… A fost un meci bun, un antrenament bun şi mai avem destule zile până intrăm în campionat. De fiecare dată când am jucat cu echipele din Germania au ieşit dueluri tari, cu intrări la limită. Suntem sănătoşi. Am făcut un meci bun, am făcut pressing, ne-am luptat cu ei, deci a fost ok“,

a explicat Mateiu.

„Sper să câştig trofeul cel mare“

Optarul Ştiinţei s-a arătat bucuros pentru faptul că Andrei Ivan a marcat. Speră ca acesta să aibă evoluţii din ce în ce mai bune în retur şi să ajungă din nou în vederile selecţionerului Edi Iordănescu. Întrebat dacă el se mai gândeşte la echipa naţională, Alex Mateiu a insinuat că nu şi a indicat alţi colegi.

Mă bucur că a marcat Ivan şi sper ca acest gol să-i dea mai multă încredere. De asta are nevoie Andrei. Cu siguranţă ne va ajuta, pentru că este un fotbalist mare. Sper să ajungă şi la Euro. Eu sper să câştig fiecare meci, să-mi ating obiectivul şi după 10 ani petrecuţi la Craiova să câştig trofeul cel mare. Alţii trebuie să ajungă la Euro: Mitriţă, Bancu, Screciu şi Ivan. Îmi doresc foarte mult să avem măcar patru jucători la naţională“,

a spus Mateiu.

Cât despre debutul din 2024, din Superligă, Alex Mateiu vrea victorii cu Farul şi FCSB.

Trebuie să fim mai constanţi, ăsta este principalul obiectiv al nostru. Ne aşteaptă două meciuri frumoase, cu Farul şi FCSB, şi sperăm să începem cu victorii“, a încheiat Alex Mateiu.

a încheiat Alex Mateiu.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *