Polițiști din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coşoveni au reținut luni, pentru 24 de ore, un bărbat de 55 de ani. Acesta este originar din municipiul Motru, judeţul Gorj, şi este bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

„În fapt, în cursul zilei de 3 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Leu, cu privire la faptul că un incendiu se manifestă la un imobil din localitate. Pompierii din cadrul ISU Dolj deplasaţi la faţa locului au acţionat şi lichidat incendiul. A fost stabilită ca posibilă cauză generatoare folosirea intenţionată a unui surse de aprindere.
În urma cercetărilor efectuate şi a activităţilor investigativ-operative desfăşurate de către poliţişti, a fost identificat un bărbat de 55 de ani, din municipiul Motru, judeţul Gorj. Acesta locuia fără forme legale în comuna Leu şi este bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore. A fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.
În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive“
,

se precizează într-un comunicat al IPJ Dolj.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *