Vedeta echipei Universitatea Craiova, Alex Mitriţă, a demonstrat de ce este unul dintre cei mai iubiţi jucători din Bănie. Pe lângă calităţile sale tehnice, „Piticul atomic“ are şi o inimă de „leu“. Drept dovadă, fotbalistul de 28 de ani a comentat din Antalya, unde se află în pregătire cu Ştiinţa, dezvăluirea făcută de către finanţatorul Mihai Rotaru. Acesta afirma de curând că în vara trecută Mitriţă a dat la o parte o ofertă importantă din Arabia Saudită, dar şi una din SUA, de la Inter Miami, pentru a îmbrăca din nou tricoul alb-albastru. Altfel spus, Alex Mitriţă i-a preferat lângă el pe actualii colegi, în locul marelui Lionel Messi.

Visul meu cu această echipă a fost să câștig un trofeu și va fi în continuare. De asta m-am întors la Craiova! Am luat-o ca pe o provocare, mi-am dorit foarte mult să mă întorc acasă și să realizez acest lucru. Au fost oferte. Și de la această echipă (Inter Miami – n.r.), dar am spus că am venit cu sufletul acasă. Am vise la Craiova și eu sper să le realizez. Am luat-o ca pe o provocare și sper să o duc până la capăt. (n.r. Ai prefera un titlu cu Universitatea Craiova decât un sezon cu Lionel Messi în echipă?) Corect. Pentru mine, da! Sunt din Craiova, născut și crescut în Craiova. Pentru mine e acasă și această echipă e în inima mea“,

a declarat Alexandru Mitriță, conform Fanatik.

Alex Mitriţă (28 ani) a mai evoluat în MLS, la New York City. În trecut, „Piticul atomic“ a mai evoluat pentru CS Turnu Severin, FC Viitorul, Steaua U21, Pescara, Universitatea Craiova, Al-Ahli, PAOK Salonic şi Al-Raed.

În acest sezon, Alex Mitriţă a marcat de 8 ori în acest sezon competiţional. El mai are contract cu Universitatea Craiova până în 30 iunie 2026. Cota sa de piaţă este de 2.800.000 de euro.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *