Un tânăr din comuna doljeană Poiana Mare a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor asupra unui membru de familie.

Evenimentul s-a petrecut în seara zilei de 6 ianuarie. În timp ce se afla într-un imobil din comuna Poiana Mare, pe fondul consumului de alcool, tânărul de 26 de ani ar fi distrus uşile de la dormitorul şi bucătăria locuinţei. Ulterior, prin folosirea unui obiect ascuţit, i-ar fi lovit, în zona toracică, pe tatăl vitreg şi sora vitregă.

În seara zilei de 6 ianuarie, ora 21.40, poliţişti din cadrul Secţiei nr.10 Poliţie Rurală Poiana Mare au fost sesizați de către o tânără de 23 de ani, din comuna Malu Mare, cu privire la faptul că, atât ea cât şi tatăl său, în vârstă de 55 de ani, ar fi fost agresaţi fizic de fratele vitreg, de 26 de ani, prin lovire cu un obiect ascuţit. La fața locului s-a deplasat de urgență o patrulă de poliţie, dar şi un echipaj SAJ Dolj. Apelanta şi tatăl său au fost transportaţi la o unitate medicală“,

se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Având în vedere circumstanțele comiterii faptei, dosarul a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale şi criminalişti își vor desfășura cercetările sub directa coordonare a procurorului de caz.

Au scăpat ca prin minune

Cele două victime au fost examinate medico-legal. S-a stabilit că acestea prezentau „leziuni traumatice ce s-ar fi putut produce prin lovire cu corp dur şi obiect ascuţit“. În cazul bărbatului de 55 de ani, acestuia i-a fost pusă viaţa în primejdie.

În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de 7 ianuarie, procurorul de caz a dispus reţinerea tânărului de 26 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor asupra unui membru de familie şi distrugere, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.
În cursul zilei de 8 ianuarie, va fi propusă arestarea preventivă a acestuia“
,

se precizează în comunicatul IPJ Dolj.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *