Fostul poliţist de 56 de ani, care a intrat peste o femeie în casă, luni dimineaţă, a fost reţinut pentru 24 de ore. El va fi prezentat magistraţilor cu propunere legală, informează Poliţia Capitalei.

Acesta a fost imobilizat de forţele de ordine. Asta după ce a refuzat să iasă din locuinţă în urma a opt ore de negocieri. Nu au existat vătămări corporale după intervenție.

Poliţiştii au descoperit, în urma unei percheziţii în casa fostului poliţist, două pistoale letale, deţinute în baza unei autorizaţii valabile. Mai avea un pistol neletal, supus autorizării pentru care avea certificat de deţinător. Toate au fost păstrate în condiţiile prevăzute de lege.

Biroul de presă al DGPMB a precizat că femeia ameninţată nu a depus plângeri anterioare cu privire la bărbatul imobilizat.

El ar fi spart geamul locuinţei femeii duminică seară, după ce aceasta şi soţul ei i-ar fi cerut să nu mai facă gălăgie.

„Secţia 18 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că bărbatul ar fi ameninţat victima cu acte de violenţă şi s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu poliţiştii care au revenit la adresă. Din cercetări, s-a stabilit că acesta ar mai fi ameninţat-o pe femeie şi în alte situaţii cu acte de violenţă“, informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

La faţa locului s-au deplasat o echipă din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi negociatori.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *