Lanterna roşie a Superligii, FC Botoşani, nu renunţă la luptă! Finanţatorul formaţiei moldave, Valeriu Iftime a început reconfigurarea echipei. A început cu staff-ul tehnic, numidu-i la cârmă pe Bogdan Ioan Andone – antrenor principal, Marius Suller – antrenor secund şi Massimo Salteri – preparator fizic.

Au semnat Ioan Filip şi Andrei Miron

FC Botoşani a anunţat deja două transferuri. Este vorba despre mijlocaşul defensiv Ioan Filip şi fundaşul central Andrei Miron. Ambii au venit de la Universitatea Cluj.

Filip (34 de ani) a mai evoluat la FC Bihor, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti, Viitorul Constanţa, Debrecen, Dinamo Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş.

Andrei Miron (29 de ani) revine la FC Botoşani după o pauză de patru ani. Apărătorul a mai evoluat în cariera sa pentru Oţelul Galaţi, FCSB şi Hapoel Haifa.

Pregăteşte două noi transferuri

Valeriu Iftime anunţă şi alte transferuri importante, fiind convins că formaţia sa se poate salva de la retrogradare.

Au semnat azi dimineață, după lupte seculare. E foarte greu să vii la Botoșani, având în vedere situația noastră. Cu Miron am o relație extraordinară. A fost căpitan aici, a fost prietenul meu. A spus că vine la orice ofertă. A venit aseară și mi-a fost frică să nu se răzgândească. Pe Filip l-a dorit mult Bogdan Andone, iar cei de la scouting mi-au spus că e o opțiune interesantă. Și mie mi se pare un tip extraordinar. Acum mai pregătim două transferuri interesante. Sunt străini din ligi mari. Dacă îmi ies, chiar cred că Bogdan poate face o echipă bună. Încercăm, încercăm… Suntem pe ultimul loc, e vorba de Botoșani… Asta e. Dar am demonstrat că e o zonă de oameni serioși. Nu cred că cineva a plecat de aici și să spună că a plecat supărat, nu am fost in insolvență”,

a declarat Iftime, conform gsp.ro.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *