Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, revenit în competiţie după aproape un an, a fost eliminat astăzi, în sferturile de finală ale turneului ATP 250 de la Brisbane (Australia). Ibericul s-a înclinat în trei seturi, scor 5-7, 7-6 (8/6), 6-3, în faţa australianului Jordan Thompson (55 ATP). Meciul a durat trei ore şi jumătate.

Fost nr. 1 mondial, în prezent pe locul 672 ATP, Nadal trecuse în primul meci de austriacul Dominic Thiem (7-5, 6-1), iar în al doilea de australianul Jason Kubler (6-1, 6-2).

Thompson va juca în runda următoare cu bulgarul Grigor Dimitrov (14 ATP, favorit nr. 2).

Continuă problemele pentru Nadal

Ajuns la 37 de ani, Rafael Nadal are în palmares 22 de titluri de Mare Şlem. El s-a accidentat la şold în timpul meciului pierdut anul trecut în turul secund la Australian Open, în faţa americanului Mackenzie McDonald. În luna iunie a fost supus unei intervenţii chirurgicale și a revenit acum.

Acum, la Brisbane, Rafael Nadal a fost nevoit să meargă la vestiar în timpul meciului cu Jordan Thompson pentru a primi îngrijiri. El a resimțit dureri în partea superioară a coapsei stângi.

Nu este la fel ca anul trecut, pentru că în acel moment am simţit imediat ceva. Astăzi nu am simţit mare lucru. Dar este într-o zonă apropiată de cea unde am suferit operaţia anul trecut. De aceea suntem un pic îngrijoraţi“,

a explicat Rafael Nadal.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *