Adrian Rus este unul dintre jucătorii ofertați de Mihai Rotaru pentru postul de fundaș central al Universității Craiova. Internaționalul român este jucătorul formației Pisa și este împrumutat la Pafos. El a confirmat interesul oltenilor, dar a punctat că sunt și alte oferte pe care le analizează.

Într-adevăr, sunt discuții, dar încă nu știu. N-am luat nicio decizie. Aici, la noi, s-au schimbat directorul sportiv și managementul. Impresarul meu are mai multe detalii. Ceva sigur nu e. Țin cont de această ofertă (de la Universitatea Craiova – n.r.) și vedem unde o să fie mai bine pentru mine. E și chestia că sunt împrumutat, trebuie să discute și cu cei de la Pisa. Doar impresarul meu știe. Nu m-am ocupat, pentru că, dacă mă duc eu la club să vorbesc, cad eu ca fiind cel rău, dacă nu se rezolvă transferul. Încă există discuții cu Universitatea Craiova, dar sunt și alte oferte“,

a declarat Adrian Rus.

Rotaru nu se înțelege cu ciprioții

Mihai Rotaru a admis că negocierile cu Pisa au decurs bine, dar că oficialii lui Pafos nu sunt dispuși să-l cedeze pe Adrian Rus în Bănie.

Am avut o discuție și cu un român, dar am avut problema echipei la care e împrumutat. Cu echipa de care aparținea ne-am înțeles, nu a fost problemă, dar echipa la care era împrumutat nu a vrut să-l dea. Este jucător de națională, fundaș central“,

a declarat Mihai Rotaru.

Originar din Satu Mare, Adrian Rus (27 ani, 1.88 metri) are 19 meciuri la echipa națională și o cotă de piață de 700 de mii de euro. 

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *